Latest News

GTI Racing

joi, 23 iulie 2009 , Posted by VRD at 14:40

Nume: Gti Racing
Categorie : Racing game
An aparitie : 2006

Cerinte minime de sistem :

Windows 98/ME/2000/XP
P IV/AMD Athlon processor with 1.8 GHz
256 MB RAM
Video card with 64 MB, DX 8.0 compatible (GeForce 3 or ATI Radeon 9200)*
Sound card DX 8.0 compatible
2,5 GB of free space on hard drive
DirectX 9.0c
CD-ROM/DVD-ROM
56k Modem (for Internet multiplayer mode)

Review :

Gti Racing este un joc de tip racing aparut in anul 2006, produs de Techland. Jocul te invita sa conduci unul din celebrele modele Golf precum si alte modele semnate VW, si sa duci la capat curse de diferite feluri. De semenea castigand curse, cu banii obtinuti poti schimba look-ul masinii si-i poti imbunatatii performantele tehnice.
Gti Racing nu este un NFS al modelelor VW, ci un joc simplu si distractiv cu masini. Grafica este realistica, muzica si efectele audio ok. Ce ii lipseste? Nu stiu. Stiu numai ca este un joc simplu, bine realizat, si fun to play.
Handling-ul modelelor este decent, iar efectele de damage sunt destul de slabe. Jocul poate fi rulat si pe PC-uri modeste, dispunand de o gama variata de setari.
Am reusit sa rulez acest joc pe un PC slabut, in conditii foarte bune la o rezolutie de 1024 x 768, la detalii minime.
In concluzie, daca cauti un joc complex, cu o grafica extraordinara, un joc foarte reusit, care sa reflecte realitate pana in cele mai mici amanunte, Gti Racing nu este nici pe departe ceea ce cauti. Insa daca cauti un joc cu masini, caruia sa-i dedici o mica parte din timpul tau, cu o grafica buna, simplu si distractiv, Gti Racing poate fi jocul pe care-l asteptai.

Galerie foto :









Descarca DEMO :

Link_1

Currently have 0 comentarii:

Leave a Reply

Trimiteți un comentariu