Latest News

Crysis

joi, 3 septembrie 2009 , Posted by VRD at 15:25

Nume : Crysis
Categorie : First Person Shooter (FPS) game
An aparitie : 2007

Cerinte minime de sistem :

Windows XP sau Windows Vista
Procesor - 2.8 GHz sau mai rapid (XP) sau 3.2 GHz sau mai rapid (Vista)
Memorie - 1.0 GB RAM (XP) sau 1.5 GB RAM (Vista)
Video - 256 MB (NVIDIA GeForce 6800 GT sau mai performant; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro pentru Vista) sau mai performant)
Spatiu liber pe Hard Disk - 12GB
Sunet - compatibil DirectX 9.0c

Review :

Probabil unul din cele mai reusite jocuri FPS ale anului 2007, Crysis reuseste sa aduca un element de noutate intr-ale jocurilor PC, si anume un graphic engine mult mai performant, capabil sa redea intr-o proportie destul de mare elementele de real.
Privit din interior, jocul prezinta scene terifiante de razboi, masini de razboi, soldati, jungla...dar si elemente de fantastic precum prezenta alienilor.
Pe scurt povestea jocului este urmatoarea : anul 2020. O echipa de arheologi de pe o insula din Pacific este capturata de nord coreeni, iar o echipa de elita a USA este trimisa pentru a salva oamenii de stiinta.
Ca si in categoria racing game-urilor, unde seriile NFS ocupa un loc fruntas, si-n cazul shooterelor Ea Games se impune simtitor prin jocul de fata. Grafica uluitoare, gameplay-ul palpitant si dinamic, sunetele realiste, fac din Crysis un shooter greu de inlocuit.

Galerie foto :













Trailer :




Currently have 0 comentarii:

Leave a Reply

Trimiteți un comentariu